|
Teraz jest N, 5 wrz 2010, 14:06
|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
robert
|
 złośliwość?
Mam dwa koty. Jeden a właściwie jedna kotka jest u mnie 3 lata, a od roku jest z nami jeszcze kot. Kotka jest wysterylizowana a kot wykastrowany. Kotka od samego początku miała problemy zaakceptowaniem \\\"nowego\\\" ale (w tej chwili mija rok jak doszedł drugi kot) powiedziałbym że toleruje go, czasem łapą strzeli, czasem prychnie, ale i ten drugi nie na wszystko pozwala. W ostatnim jednak czasie, w ciągu 3 miesięcy kotka (ta starsza) chyba z zazdrości dwukrotnie nasikała na moje łóżko (zawsze była czyścioszką i nigdy tak się nie zachowywała. Jak myślicie, dlaczego? i drugie pytanie: co zrobić żeby tego nie robiła?
|
| So, 12 wrz 2009, 18:21 |
|
 |
|
danka
|
 Re: złośliwość?
Ja mam 2 koty[wysterylizowane] Mikesz ma 7 lat a Kajtuś 2 ale i tak nie moge sobie czasami dać z nimi rady.Kajtek to pół norweg[którego nikt nie chciał]bo nie rasowy i skończyłby na ulicy ale jak można koteczka tak potraktowac,przygarnęłam go i teraz nie wyobrazam sobie domu bez Niego.A jest złośliwy zaborczy i ślicznie grucha jak wiesz robią to norwegi,Mikesz to najkochanszy dachowiec i podzieliły się terenem aco do złośliwości Twojej kotki to spróbuj pokruszyć mięte kotki tego nie lubią,pozdrawiam
|
| So, 26 wrz 2009, 18:41 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|