|
Teraz jest N, 5 wrz 2010, 13:54
|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Koteczqa
Dołączył(a): So, 16 lip 2005, 22:48 Posty: 4 Lokalizacja: Trzebinia
|
 Fotki z psiurami
Bez urazy, ale nie podobają mi się fotki z psami. Przepraszam za obrzydliwą krytykę, ale ja chciałam podzielić się tylko swoim zdaniem. Wylizywanie ze strony psa - koszmar! No dobra przepraszam, ale według mnie są one... idiotyczne i absurdalne. Nie mówię że trzeba je usuwać, ale ja tylko mówię, że mi się nie podobają. papa 
_________________ Życie to jedna wielka zagadka. Nigdy nie wiemy co nam się przytrafi. Chodzimy więc do wróżek, a potem jesteśmy zawiedzieni. Czy tak naprawdę warto interweniować u jakichś jasnowidzów? Po co te wróżby, jak prędzej czy później i tak poznamy prawdę...
|
| Cz, 21 lip 2005, 14:36 |
|
 |
|
Kitka
Dołączył(a): Cz, 30 cze 2005, 19:51 Posty: 6 Lokalizacja: Czerwieńsk
|
Mi się psy nie podobają i gdy widzę go to staje się trochę zła itp. nie są moimi ulubionymi zwierzętami.Ich zdjęcia też mi się nie podobają.Na zdjęciach na kociej stronce nie powinno być zdjęć psów,chyba że jest pies i kot.
_________________ Mam prawdziwego kota i koty z Petz5(bo mam Catz 5 i Dogz5:D ).
|
| Cz, 21 lip 2005, 18:37 |
|
 |
|
moniaka
Dołączył(a): Śr, 6 lip 2005, 16:56 Posty: 3 Lokalizacja: Wrocław
|
 Podzielam
Zgadzam się z Kitką. To jest strona o psach czy kotach? Psy mi nie przeszkadzają, moga se tam rzyć, ale zdala ode mnie. I nie na kocich stronach!! Wolę koty!! Są o wiele ładniejsze i nie ma z n9imi takiej udręki jak z psami.
_________________ Dlaczego sny nie są rzeczywiste? Dlaczego moje marzenia się nie spełnią? Dlaczego ten świat nie ma fantazji? Dlaczego jest tak realny?
|
| Pn, 8 sie 2005, 18:25 |
|
 |
|
Kitka
Dołączył(a): Cz, 30 cze 2005, 19:51 Posty: 6 Lokalizacja: Czerwieńsk
|
Trochę polubiałam pieski ale bym teraz zaznaczyła że nie są moimi ulubionymi zwierzętami.Dalej moim zdaniem koty są o wiele wiele LEPSZE!!od psów!!
_________________ Mam prawdziwego kota i koty z Petz5(bo mam Catz 5 i Dogz5:D ).
|
| Wt, 23 sie 2005, 08:55 |
|
 |
|
Bunti
Dołączył(a): So, 17 wrz 2005, 16:46 Posty: 3 Lokalizacja: Warszawa
|
Ja lubie wszystkie zwierzeta oprocz owadow, wiec psy tez, ale KOT jest dla mnie NUMEREM JEDEN. 
_________________ Przestań się bać, krzycz jeśli zechcesz...
Poczuj, że żyjesz, zrozum, że jesteś... !!!
|
| So, 17 wrz 2005, 19:05 |
|
 |
|
mariuusz
|
Hejka, w końcu fajne forum;)
Aha, wejdz przy okazji na www.hehehe.pl (zagraj i pobij mój rekord: 2309)
mariuusz
|
| Śr, 23 lis 2005, 19:46 |
|
 |
|
Tess
Dołączył(a): So, 28 paź 2006, 17:36 Posty: 5 Lokalizacja: Gdańsk
|
Ja kocham psy jak koty (no, może odrobinkę mniej, ale to nie dotyczy mojego)
Czy na prawdę jest taki idiotyczny, absurdalny i obrzydliwy?
_________________ Mój kot jest najwspanialszy! Dlaczego? Bo mój!
Zapraszam na http://zwierzakdomowy.blox.pl
|
| N, 29 paź 2006, 12:16 |
|
 |
|
Tess
|
Uważam również, że jeśli kocha się koty, to niepodobna nienawidzić psów. Jeśli się kocha zwierzęta to się kocha, jeśli nie - to nie. A taka miłość - kocham kota, ale psa niecierpię - jest dla mnie nieprawdziwa - nieszczera? No bo -kochać albo nie! Na forum berneńczyków ludzie są otwarci na wszystkie zwierzęta a nie pies i nic więcej, czy- tak jak tu (nie mówię o wszystkich) - kot i nic więcej. Bo co to za miłość do zwierząt, pytam? Osobiście uważam, że tylko dziecko, osoba niedojrzała może pisać takie rzeczy.
|
| N, 29 paź 2006, 15:18 |
|
 |
|
Lia
Dołączył(a): Cz, 15 cze 2006, 16:13 Posty: 1 Lokalizacja: Poznań
|
E, "bez urazy", ale śmiać mi się chce z waszych (nie wszystkich) wypowiedzi  Owszem, podyskutować można, jak najbardziej, ale jak już piszecie "nienawidzę psów!" to chociaż podzielcie się z resztą, dlaczego
Ja kocham wszystkie zwierzaki - koty oczywiście najbardziej; wszystkie zwierzaki są inne, mają swoje wady i zalety, człowiek też święty nie jest
Moniaka, pardon, ale Twoja wypowiedź szczególnie trąca infantylizmem, nie mówiąc już o tym, że "rzyć" ... 
_________________ "Ten świat jest absurdem."
(A. Camus)
|
| N, 29 paź 2006, 21:41 |
|
 |
|
Tess
|
 |  |  |  | Lia napisał(a): E, "bez urazy", ale śmiać mi się chce z waszych (nie wszystkich) wypowiedzi  Owszem, podyskutować można, jak najbardziej, ale jak już piszecie "nienawidzę psów!" to chociaż podzielcie się z resztą, dlaczego  Ja kocham wszystkie zwierzaki - koty oczywiście najbardziej; wszystkie zwierzaki są inne, mają swoje wady i zalety, człowiek też święty nie jest  Moniaka, pardon, ale Twoja wypowiedź szczególnie trąca infantylizmem, nie mówiąc już o tym, że "rzyć" ...  |  |  |  |  |
O, zgadzam się, zgadzam!
|
| Pn, 30 paź 2006, 10:50 |
|
 |
|
erin
|
Ja również się zgadzam
Psy są wspaniałe i też jest to dla mnie śmieszne, kiedy ktoś twierdzi, że koty kocha, a psów nienawidzi. Ja kiedyś twierdziłam, że wolę psy, a teraz wiem, że nie miałam racji, bo koty też są fajne. A poza tym uważam, iż wszystkie zwierzęta zasługują na ludzką miłość albo chociaż na sympatię, bo kochają nas bezinteresownie i nigdy nie są bez powodu fałszywe i złośliwe, jak to się zdarza często innym ludziom
A fotki psów wcale mi nie przeszkadzają, gdyby jeszcze były to fotki psów i kotów razem 
|
| Pn, 30 paź 2006, 13:03 |
|
 |
|
Tess
|
Świetne poprostu. I mina kotka 
|
| Cz, 2 lis 2006, 11:23 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|